Nöjd med segern - men långt från perfekt

Bild till nyheten Nöjd med segern - men långt från perfekt
Här kan du se en längre intervju med Jürgen Klopp från Etihad efter lördagens stora seger.

”Jag skulle inte säga att stolt är rätt ord, men naturligtvis är jag nöjd med resultatet. Det var långt ifrån perfekt, men i många perioder det var mycket, mycket bra.”

Har haft lite tid att träna

”När vi fick bollen, kontrade vi ganska bra ikväll. De var mycket bra, säger 48-åringen.

Klopp har nu varit Liverpool-manager i sex veckor, och även om han nu har redan bidragit till att slå både Chelsea och Manchester City på bortaplan, påpekar han att laget fortfarande har en lång väg att gå.

”Det är inte så lätt eftersom det inte funnits någon tid till att träna. När vi har tid, är alla spelare runt om i världen med landslagen. Vi hade inte fler spelare på plats den här gången heller, men de kom tillbaka lite tidigare på grund av vad som hände i Europa. Det var positivt vad det gäller träningen, säger han.

Träningen avgjorde

Två av dem som var kvar på Melwood under landslagsuppehållet var Philippe Coutinho och Roberto Firmino, som verkligen visade ett nytt brasiliansk samarbete sinsemellan på Etihad. Att de har tränat oavbrutet under de senaste två veckorna, var anledningen till att Christian Benteke uteslöts från startelvan.

”Det var för att de skulle kunna träna tillsammans, och Benteke var inte med oss. Sedan kom han tillbaka på onsdagen och vi hade tio dagars träning, förklarar Klopp.

Se hela intervjun med Jürgen Klopp från Etihad nedan:


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer