Sakho undersöks i morgon

Bild till nyheten Sakho undersöks i morgon
Mamadou Sakho kommer att undersökas grundligt i morgon, för att ta reda på hur allvarlig hans skada är.

Fransmannen skadade sitt högra knä när han landade olyckligt efter en duell med Yannick Bolasie, en halvtimme in i eftermiddagens match mot Crystal Palace på Anfield.

Det såg ut som att Sakho var tvungen att ge upp omedelbart och Liverpool förberedde ett byte med Dejan Lovren, men Sakho ändrade sig och valde att spela vidare. Fem minuter senare var han tvungen att kasta in handduken, och Dejan Lovren byttes in.

Sakho lämnade Anfield på kryckor och hade sitt knä i en skena. Liverpool Echo rapporterar att fransmannen sa till reportrar att han var osäker på hur allvarlig skadan var.

Efter matchen bekräftade Liverpools manager, Jürgen Klopp att 25-åringen kommer att undersökas i morgon kväll, där det kommer göras en genomsökning av knäet.

”Jag vet inte hur illa det är. Det var synd att han inte kunde spela vidare. Nu måste vi vänta på undersökningen i morgon kväll, för det måste gå en viss tid innan en undersökning, förklarade Klopp.

”Jag vill inte spekulera, men vi hoppas att det inte är alltför allvarligt. Detta var det värsta som hände i matchen. Jag skulle förlora matchen med 1-4 än att förlora honom. Nu kan vi bara att vänta och se.”

Liverpool har redan förlorat två spelare, Joe Gomez och Danny Ings, på grund av knäskador denna säsong, medan Daniel Sturridge och Jon Flanagan också lider av knäproblem. Nu håller Klopp tummarna att Sakho´s skada är inte lika allvarlig som skadorna på Gomez och Ings - men han erkänner att det såg allvarligt ut.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer