Spelar med vallmo-blommor på söndag

Bild till nyheten Spelar med vallmo-blommor på söndag
Liverpool kommer att spela i speciella tröjor med vallmo-blommor för att fira Rememberence weekend när de tar emot Crystal Palace på Anfield på söndag.

Som en del av planerna kommer spelarna även signera sina tröjor och donera dem till Royal British Legions auktion för att skänka pengar.

Förra årets specialutgåva av de vallmo-broderade tröjorna som bars av Liverpool under matchen mot Chelsea samlade in rekordhöga 31.163 pund till The Royal British Legion. Dessa viktiga medel hjälper Royal British Legions arbete med att stödja försvarsmaktens familjer och veteraner att leva med en skada eller sjukdom, hantera sorg eller hitta en sysselsättning.

Förutom en tyst minut före avspark, kommer lagen att ledas in på planen av Legions fanbärare Eddie Flaherty.

"Det är verkligen viktigt att laget och fansen har möjlighet att visa sin respekt tillsammans på Anfield i helgen och komma ihåg alla dem som förlorat sina liv,” säger vice-kapten James Milner.

"Jag vill tacka alla dem som deltar i de väpnade styrkorna och deras familjer för det fantastiska arbete de gör."

"Vi är otroligt tacksamma för det stöd som fotbollen visar Poppy Appeal på årsbasis”, säger Royal British Legions insamlingschef, Charles Byrne.

"The Legions arbete är helt beroende av allmänhetens generösa stöd - så vänligen bär din vallmo med stolthet, för att du hjälper Försvarsmaktens samfund att leva."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer