FSG: Har en viktig roll i klubbens framtid

Bild till nyheten FSG: Har en viktig roll i klubbens framtid
Ordförande Tom Werner sade till Liverpool Echo i maj att Steven Gerrard skulle erbjudas en roll inom klubben när hans kontrakt med Los Angeles Galaxy går ut.

Werner och Gerrard diskuterade möjliga förutsättningar för honom på Anfield före hans flytt till Los Angeles i somras.

Jurgen Klopp har uteslutit möjligheten av att Gerrard återvänder till Liverpool som spelare, men har bjudit in 35-åringen att träna med truppen på Melwood under de kommande två månaderna.

Gerrard har nyligen meddelat att han mest troligt kommer att hänga upp skorna i slutet av nästa säsong och när den dagen kommer är Fenway Sports Group desperata att ta tillbaka den forne lagkaptenen med sin stora kunskap och erfarenhet.

Klopp sade under gårdagen att "dörren alltid är öppen" för Gerrard, som har uttryckt en önskan om att bli coach när han går i pension. Han jobbar just nu med att få sin UEFA B licens.

"Jag är mycket hoppfull om att Steven kommer att återvända till klubben i en annan roll i något skede i framtiden och hans stora koppling till Liverpool kommer att fortsätta”, sade Werner inför Gerrards sista hemmamatch mot Crystal Palace i våras.

"Det är sant att jag har talat med Steven om att komma tillbaka. Vi har haft några diskussioner som kommer att förbli privata men vi ser verkligen att han har en viktig plats i klubbens framtid.”

"Det finns ingen särskild plan. Vi kommer att sitta ner någon gång bara för att prata om hans önskemål är, men vi vill fortsätta detta förhållande.

"Det är de värden som har bidrar med till klubben. Hans hängivenhet och engagemang för att se klubben lyckas. Vi vill utnyttja det."

Källa: Liverpool Echo

Vill ni se att Steven Gerrard får en roll inom klubben i framtiden? Logga in och kommentera!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer