Aldridge: Bäst sedan Ray Clemence

Bild till nyheten Aldridge: Bäst sedan Ray Clemence
Vi fick inte alla tre poäng mot Tottenham, men jag såg massor och uppmuntrades av Liverpools prestation, skriver John Aldridge.

"Det fanns organisation, disciplin, otrolig arbetsmoral och samhörighet hos de rödklädda."

"Jürgen Klopp hade mycket som gick emot honom innan matchen. Han hade skador att brottas med, han hade spelare som kom tillbaka från landslagsuppdrag och hade inte heller mycket tid att få öva sina idéer och metoder på träningsplanen."

"Men man kunde se, helt klart, en del av hans inflytande i första matchen och jag tyckte två spelare var bättre än de andra."

"Jag är ett Simon Mignolet fan. Jag tycker att han får mycket orättvis kritik ibland, och jag tycker att han är en kvalitets målvakt."

"Faktum är att jag tror att han är den bästa ”shot-stopper” Liverpool har haft sedan Ray Clemence."

"Det kanske kan få några att höja på ögonbrynen, särskilt eftersom jag spelat med Bruce Grobbelaar. Nu säger jag inte att Mignolet är en bättre allround keeper än Brucey, som var lysande på att få ihop fötterna, men för mig är belgaren en bättre shot-stopper."

"Och låt oss vara rättvis, att stoppa skott är den största delen av en målvakts jobb."

"Hans räddningar gav oss en poäng mot Tottenham, precis som i förra matchen mot Everton. Det är två stora matcher där killen har varit bästa vår bästa spelare och gjort lysande räddningar."

"Jag tror att han kommer att dra nytta av Klopps närvaro. Han kanske bara förenklar hans spel och ger honom lite mer förtroende, och om han gör det så kommer vi inte ha några problem med honom."

"Den andra spelaren jag skulle nämna är Adam Lallana, som i min mening hade sin bästa bortamatch i Liverpool-tröjan på White Hart Lane."

"Hans arbetstakt var helt fenomenal. Inte undra på att han såg trött ut i slutet! Han täckte varje grässtrå, och gjorde allt han kunde för att försöka få något att hända."

"Som en fotbollsspelare, är han en person som passar Klopp, och om han arbetar lika hårt som han gjorde i lördags kommer han att vara i laget oftare än på bänken."

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer