"Vi håller ihop och ignorerar kritiken"

Bild till nyheten "Vi håller ihop och ignorerar kritiken"
Vicekaptenen James Milner hävdar att hela spelartruppen står samman och att man tror på managerns idéer.

"När det inte går så bra är det viktigt att hålla ihop. Det är mycket som sägs om klubben från utsidan just nu, men det är upp till oss att ignorera det och stå enade", säger 29-årige Milner till Liverpoolfc.com.

Brendan Rodgers har kritiserats hårt sedan i våras och delat fansen i två läger.

"Vi tror på det vi håller på med och vi tror att det här kommer att bli bra", fortsätter Milner.

"I de två matcherna innan Aston Villa sköt vi 70 skott, men bollen ville bara inte in. Det kändes skönt att få göra några mål i helgen och det ger oss förhoppningsvis lite självförtroende så att målen börjar rinna in från och med nu."

Milner gläds enormt över att att Daniel Sturridge är tillbaka.

"Han är en toppspelare. Jag såg något om hans målsnitt i Liverpool och att den var bättre än Luis Suarez och flera andra spelare. Det säger allt du behöver veta. Han är en stor spelare med stora kvaliteter."

"Jag tycker också att Danny Ings var strålande. Det ger oss fler alternativ i anfallet. De två och de andra grabbarna (Benteke, Firmino) som är skadade för ögonblicket. Vi har många olika typer av forwards och det hjälper oss och det hjälper managern. Oavsett hur vi vill spela och med vilken spelstil så kan vi få till det."

"Vi har haft oflyt med några skador på slutet, det var en dålig tajming för oss. Men vi har en bra trupp med kvalitetsspelare och jag är säker på att vi kan hantera och lösa situationen", avrundar Liverpools nr 7.


18 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer