Lallana: Det är en positiv utveckling

Bild till nyheten Lallana: Det är en positiv utveckling
Adam Lallana menar att besvikelsen av att släppa in ett sent mål under gårdagens match mot Bordeaux inte ska ta över de positiva bitarna från matchen.

Liverpool fick en solid start på gruppspelet i Europa League med ett oavgjort resultat på Nouveau Stade de Bordeaux - trots att de var nära att ta alla tre poäng.

Adam Lallana stod för ett klassmål och gav Liverpool ledningen efter cirka 60 minuter och släppte sedan in 1-1 i 81:a matchminuten efter slarv i försvarsspelet.

Målskytten var inte allt för deppig över slutresultatet och såg mycket positivt i matchen från de unga spelarna och lagkaptenen Mamadou Sakho.

”Vi var besvikna i slutet men det är en positiv utveckling,” sade Lallana till BT Sport efter matchen.

"De gjorde gjorde mål med fem eller tio minuter kvar att spela, och innan matchen kanske vi bara skulle ha tagit en poäng.”

"Vi hade ett par unga pojkar som spelade i kväll, Pedro [Chirivella] kom in tidigt. Jag tyckte att han och Jordan Rossiter var lysande och visade stor mognad för sin ålder.

"Sakho är en topp, toppspelare och är professionell också. Han visade vad han gick för i kväll. Stor professionalism, bra med bollen och försvarade väl. Bortsett från målet i slutet försvarade vi verkligen stabilt.”

"Det är en besvikelse att släppa in det, men det är en poäng på bortaplan. Vi måste vinna vår nästa match hemma i den här turneringen och då kommer det att se mycket bättre ut."

Källa: Liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer