Trion som kan få allt att vända

Bild till nyheten Trion som kan få allt att vända
En trio nyckelspelare kan hjälpa Liverpool att göra en stark säsong, säger Steven Gerrard i en färsk radiointervju.

Förre Liverpoolkaptenen är verkligen i ropet just nu, inte minst för att hans nya biografi släpps i handeln nästa vecka.Men nästan dagligen kan man läsa olika utdrag från boken i Daily Mail.

Men Gerrard har också låtit sig intervjuats av lokala stationen Radio City (Steve Hothersall och John Aldridge) och menar att Liverpool lider av att sakna tre nyckelspelare; Jordan Henderson, Philippe Coutinho och Daniel Sturridge.

"Man blir nedslagen efter en sådan match (läs 1-3-förlusten på Old Trafford i lördags) men man måste också se till hela bilden; det är fortfarande väldigt tidigt in i säsongen", sa Stevie bland annat.

"Alla förväntade sig en reaktion efter West Ham, men den kom först efter att laget hamnade i underläge i början av andra halvlek och i sådana matcher är det för sent."

"Det mest frustrerande var att Man United inte behövde göra så mycket för att vinna", fortsatte Steven som hittills sett alla matcher från USA. "Det är vad som gör mest ont hos Brendan och spelarna. Det kan hända att du har gett allt men ändå måste räcka upp handen och erkänna att man förlorat mot ett bättre lag, men den här gången saknades kreativitet och speciellt i första halvlek."

"Nu är det viktigt att vinna nästa match så att de kan få lite arbetsro. Det är fortfarande många matcher att rätta till spelet på."

"Jag saknade drivet och energin från Jordan Henderson. Att Philippe Coutinho var avstängd var också mycket olyckligt. Men jag ser fram emot att Daniel Sturridge är på väg tillbaka. Skadefri och i form är Sturridge en av de bästa. Det ska bli spännande att se honom ihop med Christian Benteke. Detta är definitivt tre nyckelspelare och jag tror att det kommer att bli bra när de får spela tillsammans."

"För att få ut det mesta möjliga av Sturridge och Benteke tror jag att en diamant passar bäst. Det du förlorar är yttrar som slår inlägg i straffområdet, men man får lita till backarna och vi har en av de bästa i ligan i Nathaniel Clyne. Men framför allt ger det fler spelare centralt på mitten och en fri roll till Coutinho", avslutade Gerrard.

Hela radiointervjun kan avlyssnas här

Källa: Liverpool Echo, Radio City

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer