Sammanfattning från helgen

Bild till nyheten Sammanfattning från helgen
Här kan du hålla dig uppdaterad om hur det gick för våra utlånade spelare.

Andre Wisdom stod för en uppmuntrande första start i Premier League för Norwich City när han hjälpte kanariefåglarna till en 3-1-seger över AFC Bournemouth på Carrow Road i lördags.

22-åringen spelade hela 90 minuter som högerback.

I Turkiet, ersatte Lazar Markovic Robin van Persie i den 62:a minuten när Fenerbahce vann med 1-0 borta i Kasimpasa.

Mario Balotelli gjorde entré från bänken i den 62:a minuten och stod för en stark arbetsinsats när AC Milan förlorade med 1-0 mot rivalerna Inter i Milano-derbyt igår kväll. Balotelli var nära en kvittering med en frispark från distans.

I Championship, kom Sheyi Ojo in i 61:a minuten när Wolves förlorade med 2-1 mot Bolton Wanderers.

På andra håll, blev det debut för Sergi Canos när Brentford och Leeds United delade på poängen på Elland Road. Spanjoren blev inbytt i 85:e minuten.

I skotska Premier League, visade Danny Ward upp strålande spel när Aberdeen slog Celtic med 2-1. Aberdeen har skrivit historia genom att ta sex raka segrar och leder därmed ligan. Ryan McLaughlin blev även inbytt för Dons.

I League One, kom Ryan Kent in från bänken i den 55:e minuten när Coventry City förlorade med 1-0 mot Scunthorpe United.

Harry Wilson kom in som avbytare i 67:e minuten när Crewe Alexandra förlorade med 3-1 hemma mot Millwall.

Lloyd Jones spelade hela matchen när Blackpool förlorade med 2-1 i League One mot Gillingham.

Det var en frustrerade afton för Jordan Williams och Lawrence Vigouroux när Swindon Town förlorade med 4-1 borta mot Barnsley.

I League Two, förblev Joe Maguire sittande på bänken när Leyton Orient kom ikapp och spelade 1-1 mot Cambridge United.

I schweiziska Super League fick Samed Yesil 15 minuter efter att ha blivit inbytt i Markus Babbels FC Luzern då laget spelade 3-3 mot Grasshopper.

I La Liga hade Luis Alberto hade en assist samt stänkte in 2-1-målet för Deportivo borta mot Vallecano. Gästerna vann med 3-1 och Alberto blev utsedd till matchens lirare.

Källa: Liverpoolfc.com