Rodgers inför Man United

Bild till nyheten Rodgers inför Man United
Liverpools motivation till att ta tre poäng i helgen skulle varit på topp, även om laget inte hade ställts inför vad Brendan Rodgers tycker är det största derbyt i engelsk fotboll.

Landslagsuppehållet har tvingat Liverpool att vänta två veckor för att få ett tillfälle att gottgöra sig för besvikelsen hemma mot West Ham. Deras väntan avslutas med en enorm match - Manchester United på Old Trafford.

Men Brendan Rodgers medger att det inte skulle spela någon roll vem som stod på andra sidan med tanke på viljan att ställa allt till rätta efter West Ham-matchen.

”Det gäller att vinna nästa match, oavsett var den är,” säger Rodgers på dagens presskonferens på Melwood.

”Det är naturligtvis en stor match, men när du förlorar en match och har haft två veckor på dig att ta in det, är nästa match viktig - oavsett var den är.”

”För oss handlar det om att se till att vår prestationsnivå är på den nivå vi vill att den ska vara och se till att vi sätter våra egna normer.”

Stöttar Dejan Lovren

En av de frågor han fick handlade om Dejan Lovren fortfarande hade hans förtroende efter misstaget mot West Ham i den senaste matchen.

”Alla spelare vet att vi underpresterade i den matchen. Det var ett kollektivt ansvar. Vi kan inte skylla på en spelare. Han vet att han gjorde ett misstag, och att han måste ta itu med det som spelare. Men sammantaget måste vi lyfta oss själva, vi måste fokusera på laget och inte den enskilde spelaren”, säger Rodgers.

”Han visade i de tre första matcherna att han har vad som krävs, och jag är säker på att han är i stånd att lägga detta bakom sig och visa sin karaktär.”

Skadesituationen

Brendan Rodgers hade inget entydigt svar huruvida Jordan Henderson och Adam Lallana kommer kommer vara redo för morgondagens match. Ingen av spelarna tränade med laget idag.

”Vi måste titta på Henderson och Lallana under det närmaste 24 timmarna, men de har svarat bra på den behandling de fått. Kolo Toure är också tillbaka i träning,” säger Rodgers.

Joe Allen är fortfarande inte redo, men väntas vara tillbaka i träning nästa vecka.

Rodgers var också glad över att Daniel Sturridge är tillbaka i träning.

”Daniel är tillbaka i träning. Vi har inte satt något datum för när han är redo att spela igen.”

”Han såg mycket bra ut på träningen, och fysiskt ser han bättre ut än han har gjort på 18 månader,” säger Rodgers.

Källa: Liverpoolfc.com

Hur tror ni det går på Old Trafford i morgon? Logga in och kommentera!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer