''En perfekt möjlighet att studsa tillbaka''

Bild till nyheten ''En perfekt möjlighet att studsa tillbaka''
Danny Ings tror att det kommande rivalmötet med Manchester United kan vara en perfekt möjlighet för Liverpool att sopa bort rubrikerna från den senaste förlustmatchen mot West Ham.

''Det är alltid viktigt att studsa tillbaka direkt efter en förlust, och jag är säker på att vi kan göra det sett till all kvalitet som vi har inom klubben'', uttalar sig Ings till Liverpoolfc.com.

''Ett par av topplagen förlorade förra helgen så det är viktigt för oss att vi blickar framåt och ser till att vi inte slappnar av.

''I början av säsongen anländer lagen fräscha och hungriga efter försäsongen och det uppstår alltid ett par kluriga matcher, dessvärre var vi med om det mot West Ham men vi har fortfarande stor tro på vad truppen kan uppnå tillsammans.

''Många av grabbarna är iväg på landslagsuppdrag just nu men jag vet att de kommer återvända med laddade batterier inför nästa omgång''.

Ings gjorde ett av målen för sin före detta klubb Burnley när laget gästade Old Trafford och förlorade med 3-1 i fjol.

''Tyvärr förlorade jag där i fjol men det är ett ställe där du inte har råd att tappa koncentrationen en enda gång, vi måste se till att vara på tårna från start till slut.

''Vi måste matcha United fysiskt, mentalt och taktiskt vilket jag är säker på att vi lär göra. Vi har tillräckligt med kvalitet för att vinna matchen.

''Jag tror att alla känner till rivaliteten mellan Liverpool och Manchester United. Det är två klubbar med enorm historia och matchen kan komma att bli tuff, men det är något du njuter av som spelare.

''När man deltar i dessa matcher är man med och skriver historia, alla kommer att visa sin stolthet och kämpa för att prestera en fantastisk insats för fansen och klubben'', avslutar engelsmannen.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer