Stängt ner sina sociala konton

Bild till nyheten Stängt ner sina sociala konton
Jose Enrique blir kvar i Liverpool trots påstått intresse från WBA och Sunderland på transferfönstrets sista dag. Nu har han stängt ner sina konton på Instagram och Twitter för att fokusera på sig själv och fotbollen.

Enrique har tvingats utstå spott och spe på sociala medier, då fansen tröttnat på att han publicerar privata bilder från semestrar och middagar.

"Vill bara att alla ska veta att det inte var något erbjudande från West Brom för mig. Jag är glad att bli kvar och kämpa om platsen", twittrade den 29-årige spanjoren igår kväll.

Det väckte nya kraftiga reaktioner hos en del s k fans.

"Jag trodde att det var bra att dela bilder med fansen, men de har slaktat mig för det", skrev den 29-årige spanjoren strax innan han plockade bort sina konton på sociala medier igår kväll.

"OK, hej då Instagram och Twitter. Nu ska jag fokusera på att spela fotboll och visa upp mig själv igen.#YNWA"

Vänsterbacken, som bara spelade 83 minuter förra säsongen, har hamnat i Brendan Rodgers frysbox och tvingats träna ensam tillsammans med Fabio Borini och Mario Balotelli den senaste månaden. De två sistnämnda har dock hittat nya klubbadresser i Sunderland respektive Milan.

Liverpools nr 3 kan lämna på fri transfer till sommaren. Totalt har Enrique gjort 96 matcher och två mål sedan övergången från Newcastle 2011.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer