Lånekollen: Trio utan speltid

Bild till nyheten Lånekollen: Trio utan speltid
Liverpool har för tillfället åtta spelare ute på lån och bara tre stycken fick spela 90 minuter i helgen. Målvaktsduon Danny Ward och Lawrence Vigouroux höll varsin nolla för sina klubbar medan Sheyi Ojo fick 62 minuters spel.

Danny Ward höll nollan när skotska Aberdeen hemmaslog Dundee med 2-0 på lördagen. Aberdeen ligger nu på tredjeplats i tabellen med tre poäng bakom ledande Heart of Midlothian.

Försvararen Lloyd Jones satt på bänken under hela matchen när Blackpool förlorade bortamötet mot Sheffield United med 2-0. Laget ligger nu sist i The Championship med en poäng på fyra omgångar.

Även Luis Alberto fick värma bänk när Deportivo La Coruna spelade 0-0 i ligapremiären på hemmaplan mot Real Sociedad.

Andre Wisdom tittade också på från sidlinjen när Norwich kryssade mot Stoke. Gästerna tog ledningen efter 11 minuters spel men Norwich svarade med en kvittering strax innan halvtimmen.

Matchen slutade 1-1 och Wisdom väntar fortfarande på sina första minuter då engelsmannen varit bänkad i de tre första omgångarna.

Sheyi Ojo spelade 62 minuter när Wolverhampton förlorade med 2-0 mot Cardiff.

Swindon Town har en hel drös med Liverpool-spelare på lån och samtliga tre fick speltid i lördags. Lawrence Vigouroux höll nollan när Swindon vann med 1-0 mot Southend på bortaplan, Jordan Williams spelade hela matchen medan Kevin Stewart hoppade in i den 69:e minuten.