Uddamålsförlust för U21-laget

Bild till nyheten Uddamålsförlust för U21-laget
Liverpools U21-lag förlorade bortamatchen mot Reading på Madejski Stadium med 2-1 på måndagskvällen.

Managern Michael Beale hade spelare som Joao Carlos Teixeira och Tiago Ilori i sin startelva, men ett par vassa räddningar från Reading-målvakten Stuart Moore ordnade en trepoängare för hemmalaget.

Reading gick till halvtidsvilan med en 2-0-ledning efter att Andrija Novakovich och Rowan Liburd gjort ett mål vardera.

Keepern Moore, som hade en stark match, stod också för en tabbe när han på egen hand tappade in bollen och gav bort ett reduceringsmål till Liverpool.

Juniorerna hade även hopp om en kvittering men Stuart Moore stod i vägen ännu en gång med en dubbelräddning mellan stolparna på stopptid.

''Vi dominerade i första halvlek och jag tyckte att det var tufft att vi hamnade i ett 2-0-underläge innan paus.

''Cameron Brannagan och Alex O'Hanlon var fantastiska på mittfältet och både Ryan Kent och Sergi Canos låg bakom flera farligheter i offensiven.

''Reading-målvakten var enorm och är antagligen anledningen till att vi inte fick med oss någonting från matchen.

''Brannagan hade en gyllene möjlighet i slutskedet och vi anser att vi borde fått en straff när Jack Dunn gick omkull, men det ville sig inte''.

Liverpools laguppställning: Firth, Whelan, Maguire, Cleary, Ilori (Randall 70), O’Hanlon (Madger Gomes 80), Canos, Brannagan, Wilson, Teixeira (Dunn 70), Kent. Ej använda avbytare: Wheeler, Brewitt.