Dela med dig av dina upplevelser!

Bild till nyheten Dela med dig av dina upplevelser!
Supporterklubben har skapat en systergrupp till vår ordinarie Facebooksida – "Liverpool for Life". En grupp öppen för alla och där vi hoppas att ni ska dela med er av sköna bilder, videos, minnen och tips från vardagen som supporter.

Sociala medier tycks växa som svampar ur jorden och Liverpool FC Supporters Club Sweden finns förstås sedan länge på exempelvis på Facebook, Twitter, Instagram plus att vi även erbjuder en uppskattad podd.

Men vi vet också att många medlemmar och följare sitter inne med egna roliga och unika upplevelser som kan vara kul att dela med sig av; minnen och möten, resor till Anfield, tips på bästa pubarna, snygga sportbaren därhemma som är utsmyckad med LFC-souvenirer, roliga historier, barnbarnets första matchtröja, tatueringen... Ja, egentligen allt mellan himmel och jord som har med supporterns vardagsliv att göra.

Just därför har vi upprättat den öppna FB-gruppen "Liverpool for life" som vi hoppas ska växa till att bli den perfekta kanalen för svenska Liverpoolsupporters som vill dela med sig av bilder och videosnuttar.

Du hittar systergruppen här: https://www.facebook.com/groups/1486255675018835/?... eller om du söker på "Liverpool for life"

Observera att material du publicerar i denna grupp även kan komma att publiceras på LFC.nu

Gå med i gruppen och dela med dig av det bästa vi vet – Liverpool Football Club!

Välkomna.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer