Rodgers nöjd med inledningen

Bild till nyheten Rodgers nöjd med inledningen
Brendan Rodgers är nöjd med Liverpools inledning och berömde bland annat Benteke och defensiven efter matchen mot Bournemouth.

"Jag tycker att Benteke var bra idag. Du kunde se alla dimensioner av hans spel. Han är väldigt bra på att hålla bollen, han är bra med bollen och han hade ett bra passningsspel. Med sin fysik kan han bidra till att hålla fast bollen för oss i bra positioner och så snart hans medspelare vänjer sig vid det kommer vi att skapa fler chanser och göra fler mål", sade Rodgers efter 1-0-segern mot Bournemouth.

"Han har gett vårt spel en ny dimension, samtidigt som vi vill behålla vår filosofi med snabbt spel och bra rörelse."

Liverpool har lyckats hålla nollan i båda sina inledande matcher, vilket givetvis glädjer Rodgers.

"Jag är väldigt nöjd med två segrar, sex poäng och noll baklängesmål. Det defensiva organisationen har varit bra, vilket är viktigt för oss. Det har kommit många nya spelare till klubben och det tar lite tid innan alla funnit sig tillrätta. Men man ser vilken karaktärsstyrka och laganda det finns i laget och det blir viktigt för oss.", fortsatte 42-åringen.

"Vi vet vilka kvaliteter vi har och när spelarna kommer i bättre form kommer vi också att bli bättre. Nu är det viktigt att vi visar handlingskraft och kan kämpa oss till resultaten så att vi lyckas få en bra start."

"Förra säsongen vann vi inte två raka matcher innan i oktober, så det är härligt att lyckas med det i de två inledande matcherna. Men vi har fortfarande mycket att jobba med."

Brendan Rodgers valde även att hylla två av inhopparna mot Bournemouth, Emre Can och Alberto Moreno.

"Emre hade bra kontroll på matchen. Det är flera spelare som fortfarande inte är i toppform, det är uppenbart, men de bygger upp sig och det är viktigt att de kan bidra."

"Alberto Moreno kom in framför Joe Gomez, som jag tyckte var strålande. Vi ville ha in en spelare på samma sida som kunde hjälpa Gomez och jag tyckte att Moreno var utmärkt när han kom in, vilket också Emre var", avslutade Rodgers.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer