Enrique vill stanna och fightas

Bild till nyheten Enrique vill stanna och fightas
Trots att Jose Enrique hamnat i Brendan Rodgers frysbox tycks han inte ha några planer på att vilja lämna Liverpool. "Jag vet att jag kan få spela om jag stannar, men situationen är tuff. Klubben har frusit ut Balotelli, Borini och mig", säger han.

29-årige Enrique har den senaste tiden ryktats vara på väg till West Bromwich. Om det säger spanjoren:

"Jag har ett år kvar på kontraktet och kan tänka mig att klubben gärna vill sälja. Men själv vill jag stanna och kämpa för en plats, precis som jag alltid har gjort. Jag ger inte upp och vet av erfarenhet att läget kan förändra sig över en natt", berättar han för Marca.com

"Men om jag blir erbjuden ett långtidskontrakt någon annanstans och chansen till speltid, så skulle jag värdera det."

"Jag känner mig helt skadefri nu efter två år med knäsmärtor."

"Det finns bara en ren vänsterback utom mig själv (Moreno), så jag vet att jag kan få speltid om jag stannar. Jag vill bevisa att folk har fel när det gäller mig."

Enrique hävdar också att han har tackat nej till att återvända till La Liga.

"Jag fick ett bra bud, men det är komplicerat eftersom ekonomin i spansk fotboll är mycket sämre än i England. De enda lagen som kan matcha lönerna här är Real Madrid och Barcelona, så jag vill inget hellre än att stanna i England tills benen inte längre bär mig."

"Jag kommer aldrig att spela för en bättre klubben än denna. Liverpool matchar till och med Manchester United. Det är sant att vi inte har vunnit ligan på många år, men man får inte glömma att klubben har vunnit Europacupen fem gånger."

Jose Enrique har spelat 96 matcher och gjort två mål sedan han köptes in från Newcastle för 6 miljoner pund i augusti 2011.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer