Lallana tror på stark inledning

Bild till nyheten Lallana tror på stark inledning
Adam Lallana tror att Liverpools försäsong har lagt grunden för en bra start av den kommande ligapremiären. Engelsmannen hyllar också köpet av Christian Benteke.

Liverpool flög tillbaka från Malaysia i går efter att ha spelat 1-1 mot landets bästa elva.

''Vi blev testade både utifrån det varma klimatet och gräsmattan'', säger Lallana till Echo.

''Vi hade givetvis velat vinna den sista matchen. Vi skapade en hel del chanser och borde kanske ha gjort ett par mål till, men det viktigaste är att vi nu fått ännu mer speltid.

''Det har varit en lång turné med fyra olika matcher, i olika länder och temperaturer. Men det har varit bra tester för oss.

''De nya grabbarna har kommit in jättebra i gruppen. Nathaniel Clyne har anpassat sig, och James Milner har varit fantastisk. Han har redan visat på planen att vi kommer dra nytta av hans erfarenhet den här säsongen.

''Vi har mycket positivt att ta med oss från turnén. Nu ser vi fram emot att komma hem och spendera ett par dagar tillsammans med våra familjer.

''Därefter är det återigen dags för jobb på tisdag i samband med förberedelserna till ligastarten''.

Jordon Ibe drog åt sig mest uppmärksamhet under gårdagens möte med Malaysia och har varit en av de främsta spelarna i sommar.

''Han har imponerat. Vi har sagt till honom att han ska börja skjuta mer och det betalade sig - dessutom från sin uttalat sämre fot.

''Det visar vilken stor förmåga som grabben har. Han har en bra attityd och önskar att jobba hårt. Han kommer att bli en värdefull spelare för oss i år''.

När truppen återvänder till Melwood på tisdag tas de emot av nyförvärven Christian Benteke och Roberto Firmino, samt Philippe Coutinho och Emre Can.

''Det är ytterligare tre offensiva spelare av världsklass att addera till vad vi redan har'', fortsätter Lallana.

''Sen har vi också Emre Can som är en annan viktig kugge för oss.

''Vi har en väldigt spännande tid framför oss. De kommer antagligen inte att vara i sin bästa form ännu men de lär utan tvekan vara stora tillgångar till truppen.

''Benteke är en stor pjäs och kommer bli en enorm värvning. Han kan göra alla typer av mål, utifrån ingenting och är också en stark huvudspelare.

''På fasta situationer, både för och emot, kommer han att vara viktig. Han är en av de spelarna som du vill ha i ditt lag''.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer