Anfallstrio på väg bort

Bild till nyheten Anfallstrio på väg bort
Liverpool jobbar som bekant med att sälja anfallarna Fabio Borini, Rickie Lambert och Mario Balotelli. Så här lyder den senaste rapporten om trions framtid på Anfield.

Enligt Liverpool Echo förväntas Fabio Borini och Rickie Lambert lämna Liverpool inom en snar framtid.

Borini blev informerad i slutet av den gångna säsongen att han kunde leta efter en ny klubbadress och spelarens agent har bekräftat samtal med Fiorentina.

Agenten Marco De Marchi har också berättat för Liverpool-ledningen att ett bud från West Ham förväntas dyka upp - men ännu har inget bud anlänt.

Italienaren har gjort tre mål på 38 framträdanden för Liverpool sedan flytten från Roma för tre år sedan.

Liverpool accepterade lukrativa erbjudanden från både Sunderland och Queens Park Rangers förra sommaren men spelaren tackade nej och ville istället försöka slåss om en plats i startelvan.

''Ja, vi har snackat med Fiorentina, men vi utvärderar allting noga'', säger agenten De Marchi till Radio Blu.

''Fabio kommer att ta ett beslut utifrån vad Liverpool behöver. Vi letar efter ett intressant projekt i Italien eller någon annanstans, men just nu vet vi inte mer än så''.

Även Rickie Lambert ska vara på väg ut genom Anfield-dörren efter att klubben värvat Christian Benteke, Danny Ings samt fått tillbaka Divock Origi från lån under de senaste veckorna.

Centertanken har lockat till sig intresse från West Bromwich och Norwich City men det finns just nu inga planer för Lambert att återvända hem tidigare från klubbens försäsongsturné. En potentiell övergång förhandlas troligen fram i början av nästa vecka.

Desto svårare blir det att sälja Mario Balotelli på grund av spelarens nuvarande veckolön på 100 000 pund.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer