Sterling kan hamna i reserverna

Bild till nyheten Sterling kan hamna i reserverna
Liverpools ägare är redo att låta Raheem Sterling spela i reservlaget i höst om klubben inte får ett bud på runt 50 miljoner pund från Manchester City.

I går återkom Manchester City med sitt tredje bud på yttermittfältaren till ett värde av 40 miljoner pund samt ytterligare £4M i add-ons.

Däremot är Fenway Sports Group stenhårda när det gäller Sterlings prislapp - 50 miljoner pund eller ingen deal.

Engelsmannen deltog på fredagsträningen efter att tidigare ha missat två sessioner i veckan med sjukdom.

Sterling har meddelat att han inte följer med resten av truppen på planet till Bangkok i helgen.

Liverpool kommer omedelbart att samtala med Professional Footballers' Association, PFA, för att bötfälla 20-åringen om han inte följer med på försäsongsturnén.

Normalt sett innebär straffet att spelaren inte får lön på två veckor - vilket motsvarar runt omkring 70 000 pund i Raheems fall - men det kan också röra sig om större summor.

Ledningen i form av John W Henry, Mike Gordon och Tom Werner har varit väldigt upprörda över Sterlings beteende över att försöka få igenom en City-flytt, samt att han öppet kritiserat Brendan Rodgers.

City har klargjort att det senaste budet blir deras sista på den före detta Queens Park Rangers-spelaren.

Liverpool accepterar endast ett bud på £50M och kan tänka sig att låta Sterling spendera de kommande månaderna i reservlaget om Manchester-klubben inte betalar vad som krävs.

Sterling har fortsatt två år kvar på sitt nuvarande kontrakt på Merseyside och hans vara eller icke vara i sommar ska dock inte påverka Liverpools transferaktivitet i sin helhet.


19 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer