Första intervjun med Ings

Bild till nyheten Första intervjun med Ings
Danny Ings presenterades i dag som Liverpool-spelare och säger i sin första intervju att han inte tvekade en sekund på att flytta till Anfield.

Hur känns det att ha skrivit på för Liverpool?
Det känns fantastiskt. Jag har såklart haft en hel del semester men också sett fram emot att få komma hit och träffa alla.

Hur snabbt gick det för dig att ta ditt beslut kring en flytt när du fick höra om intresset?
Jag tog beslutet så fort jag hörde att Liverpool var intresserade. Det var den enda klubben som var i mina tankar om jag ska vara ärlig. Nu är det klart och det känns fantastiskt för mig och min familj.

Managern spelade en stor roll i övergången - vad har han sagt till dig?

Han är väldigt duktig på att utveckla ungdomsspelare. Det kommer vara perfekt för mig att få jobba med honom. Jag hoppas kunna skaffa mig en bra relation med honom, resten av tränarna och truppen. Jag längtar att få komma igång.

Brendan vill först och främst att jag ska anpassa mig och njuta av träningen, sen ska vi jobba på den taktiska biten - vilket han gör med samtliga spelare som värvas. Därefter får jag se hur hans lag presterar och hur jag kan passa in i Liverpools spelstil. Det lär bli en utmaning som jag är redo att ta.

Du har tidigare spelat på Anfield under Burnley-tiden. Beskriv känslan...

Jag njöt faktiskt inte av den kvällen eftersom jag aldrig riktigt kom igång på planen. Det kändes som att jag var pressad så fort jag väl fick bollen. Jag blev frustrerad eftersom jag inte kunde visa publiken vad jag är kapabel till att göra. Fansen var en stor anledning till att jag ville skriva på för Liverpool.

Du kommer att bära tröjnummer 28 - beskriv tankarna bakom ditt val?
Jag snackade med min agent och mina vänner och vi tyckte att jag skulle försöka skaka bort pressen som följer med när man flyttar till en storklubb. Det hade varit skillnad att välja ett lägre nummer eftersom många spelare som tidigare haft samma tröja nått stor framgång och varit världsstjärnor.

Jag börjar med ett högre nummer och försöker jobba mig neråt. När jag når framgång kan jag möjligen byta men tills dess handlar allt om hårt arbete.

Slutligen, har du ett meddelande till Liverpool-fansen och vad de kan förvänta sig?

Förhoppningsvis kan vi ha en bra relation och jag hoppas att jag kan ge allt jag har för Liverpool FC.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer