Sterling vägrar försäsongen

Bild till nyheten Sterling vägrar försäsongen
Raheem Sterling har informerat manager Brendan Rodgers att han inte önskar att följa med på klubbens försäsongsturné. Pedro och Denis Cheryshev pekas ut som möjliga ersättare till engelsmannen.

Sterling har haft samtal med Rodgers sedan truppen tränade för första gången i måndags efter sommarsemestern.

20-åringen har klargjort för Brendan Rodgers att han önskar att lämna och därmed inte följa med på försäsongsturnén till Thailand, Australien, Malaysia och Finland.

Liverpool har inte haft kontakt med Manchester City sedan klubbens avslagna bud förra månaden - men ett tredje erbjudande förväntas anlända inom en snar framtid.

City har fått ett bud avslaget på 25 miljoner pund (som kan öka till £30m i add-ons) samt ett bud på 35 miljoner pund (ökning till £40m i add-ons).

''The Reds'' värderar Sterling till 50 miljoner pund och spelarens före detta klubb, Queens Park Rangers, har rätt till 20 procent av Raheems försäljningssumma.

Brendan Rodgers förväntar sig däremot att Raheem Sterling följer med resten av truppen till Thailand för den första träningsmatchen mot Thai All Stars i Bangkok om en vecka.

Liverpool ska överväga ett par ersättningsalternativ och Barcelona-strikern Pedro, samt Real Madrid-yttern Denis Cheryshev nämns vara intressanta. Sistnämnda spenderade den gångna säsongen på lån i Villarreal.

Rodgers är dessutom hoppfull att Aston Villas Christian Benteke ansluter sig till Merseyside-klubben innan ligapremiären i början av augusti.


25 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer