Firmino hoppas på framgång

Bild till nyheten Firmino hoppas på framgång
Roberto Firmino hoppas kunna göra allt han kan för att fortsätta sin utveckling efter sin flytt till Liverpool.

Brassen flyttar till Merseyside efter fem säsonger i Bundesliga-klubben Hoffenheim. Firmino gjorde 49 mål på 153 matcher i det tyska laget. Nu ser han övergången till Anfield som början på en ny utmaning.

''Jag ser fram emot den nya utmaningen och är spänd på att se vad Premier League har att erbjuda'', sa Firmino till Hoffenheims officiella hemsida.

''Givetvis kommer allt att vara nytt för mig i början, jag kommer behöva vänja mig vid en ny spelstil, men jag får också möjligheten att förbättra mitt spel ännu mer.

''Självklart vill jag etablera mig som en startspelare i Liverpool och försöka nå stor framgång med klubben''.

Roberto Firmino, 23, talar också om sitt genombrott i Hoffenheim-tröjan som senare ledde till den första landskampen för Brasilien.

''Jag var bara 19 år gammal när jag skrev på för Hoffenheim'', fortsätter Roberto.

''Allt var nytt för mig - ett främmande land och språk. Det var inte lätt i början. Europa var ett stort äventyr för mig och naturligtvis tvivlade jag.

''Men jag utvecklades som spelare och person genom att arbeta hårt för klubben. Jag lyckades kämpa mig upp till landslaget, det var en dröm som gick i uppfyllelse och jag vet vem jag ska tacka för den chansen.

''Det fanns många som fortsatt trodde på mig när saker och ting inte gick som v
i hade hoppats på. Jag kommer att minnas min tid i Hoffenheim och alla människor jag träffat här finns för evigt i mitt hjärta''.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer