Agenten bekräftar intresse

Bild till nyheten Agenten bekräftar intresse
Carlos Baccas agent Sergio Barila bekräftar att Liverpool är intresserade men att klubben måste hosta upp 21 miljoner pund till Sevilla för att signa honom. Missa inte videon.

Agenten hävdar också att ytterligare en engelsk klubb har hört av sig och han har även träffat representanter för italienska Roma och Milan. Men ännu Sevilla inte mottagit något bud.

"Jag pratade med Carlos i onsdags kväll och vi var överens om att försöka hitta en snabb lösning. Klubbarna säger att vi inte ska skriva på något förrän de har kommit med bud men vi väntar fortfarande", säger Barila till The Guardian.

"Vad som är klart är att klubbarna måste möta hans utköpsklausul."

Summan uppges, enligt Echo och Guardian, ligga på runt 21 miljoner pund. Enligt Echo värderar Liverpool just nu om man ska gå för Bacca eller för Aston Villas Christian Benteke – som lär vara förstavalet – och hoppas att Birminghamklubben accepterar ett bud på 25 miljoner pund istället för begärda 32,5 miljoner pund.

"Sevilla är ett bra lag som kommer att spela i Champions League nästa säsong, så det är ingen katastrof om han fortsätter. Carlos har också chansen att tjäna stora pengar i Kina och Förenade Arabemiraten, men det är inte vad han är ute efter."

"Vi har tre krav. Nummer 1 är att hans familj ska vara lycklig. De hade en fruktansvärd upplevelse i Belgien. Nummer 2 är att hitta ett bra lag med ett bra projekt. Innan han reste till Copa America skrev vi ner en lista med klubbar som passar in i den beskrivningen och Liverpool var med på den listan. Han har en bra lön i Sevilla, men vi vet också hur mycket engelska klubbar kan betala."

28-årige skyttekungen Carlos Bacca, som gjorde två mål när Sevilla vann Europa League-finalen i maj, missar Colombias kvartsfinal mot Argentina i natt då han blev utvisad mot Brasilien tidigare under mästerskapet.


Källa: Guardian, Echo


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer