Aldo: Ibe den perfekte ersättaren

Bild till nyheten Aldo: Ibe den perfekte ersättaren
Förre anfallsstjärnan John Aldridge anser att Liverpool inte behöver punga ut med en massa pund om om/när Raheem Sterling försvinner. "Jordon Ibe är den perfekte ersättaren", menar Aldo.

Liverpool har tackat nej till två bud från Manchester City angående Sterling och tänker inte rucka på kravet om 50 miljoner pund.

Aldridge, numera krönikör på Echo, expertkommentator i radio och på LFCTV, anser att klubben gör helt rätt som sätter hårt mot hårt i förhandlingarna.

"Jag vill att hans agent ska få svettas så länge som möjligt. Jag tycker att det är synd om Raheem på många sätt, då han lyssnar mer på agenten än managern och klubben som närmast har uppfostrat honom."

"Men i mina ögon är ingen spelare är större än klubben så kommer det ett riktigt bud är det lika bra att låta honom gå."

Aldridge tycker inte heller att det finns något behov att spendera en massa pund på att hämta in ersättare, då Jordon Ibe redan finns i truppen.

"Jordon har, om möjligt, mer potential än Raheem hadee i samma ålder. Han är en stor och stark kille, väldigt direkt i sitt spel och en bättre avslutare. Det är en stor bonus att det finns en ersättare redo om Sterling skulle försvinna."

Aldo tycker att klubben måste fokusera på att värva en kvalitetsanfallare än en ytter.

Sterling har gjort 16 mål de två senaste säsongerna, medan 19-årige Ibe fortfarande väntar på att öppna målkontot i Liverpooltröjan. Men han jobbar som bekant hårt på att förbättra avslutningarna.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer