"Jag går om ägarna vill att jag ska gå"

Bild till nyheten "Jag går om ägarna vill att jag ska gå"
En känslosam Brendan Rodgers bad om ursäkt för förnedringen i säsongsepilogen mot Stoke. 1-6 är klubbens största förlustsiffror på 52 år! Managern sade också att han är beredd att lämna jobbet om ägarna vill att han ska göra det.

"Jag vill börja med att be om ursäkt. Fansen förtjänar en ursäkt."

Många supporters vädrade sitt missnöje då laget vandrade av planen i paus vid ställningen 5-0.

"Med all rätt. För vi spelade verkligen uselt. Fruktansvärt uselt."

"För att få deras stöd måste vi vinna matcher och vi har inte vunnit tillräckligt. De har all rätt att vara arga och frusterade och jag tar det fulla ansvaret i egenskap av manager. Den här säsongen har varit tung, speciellt nu på slutet. Vi har inte varit tillräckligt bra."

Så sent som i fredags uttalade sig Rodgers om att han var "150 procent säker" på att fortsätta träna laget nästa säsong. Men efter förnedringen mot Stoke inser nordirländaren att snaran har dragits åt runt hans hals.

"Jag har alltid sagt att om ägarna vill att jag ska gå, så går jag. Så enkelt är det."

"Men jag känner fortfarande att jag har mycket att erbjuda klubben. Mycket har hänt den här säsongen som har gjort jobbet svårt, men jag har full förståelse för det. Förra säsongen, när allt gick bra, hade vi allas stöd. Men prestationer som den idag hjälper dig inte, något som jag accepterar fullt ut."

"Min stolthet gör att jag vill fortsätta. Jag älskar jobbet. Jag älskar klubben. Men jag förstår också att vi måste prestera bättre än vad vi har gjort de senaste veckorna."

"Det finns flera viktiga delar i dagens prestation som inte förvånar mig, om jag ska var ärlig. Det är områden som vi måste se över i sommar. Klarar vi att rätta till dessa kommer vi förhoppningsvis att bli mer konkurrenskraftiga och stabila så att vi kan hänga med i toppen från början av säsongen. Vi kommer att jobba väldigt hårt för att klara det."

"Nu måste vi reflektera över det som har hänt. Det är en massa arbete som måste göras. Jobbet är att rätta till detta och se till att vi är motiverade att slå tillbaka och göra det bättre nästa säsong."

"Vi slutade på sjätte plats, en position vi förtjänade."

Rodgers lät Raheem Sterling, som hånades kraftigt av fansen under uppvärmningen, sitta på bänken hela matchen.

"Det har varit mycket runt Raheem den senaste tiden och jag kände att det var andra spelare som var starkare mentalt för att spela dagens match."

Källa: Echo


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer