Agenten till attack mot Liverpool

Bild till nyheten Agenten till attack mot Liverpool
Raheem Sterlings agent Aidy Ward attackerar Liverpool FC och kallar Jamie Carragher för idiot i en intervju med London Evening Standard. Ward går också ut med att hans klient inte kommer att skriva på ett nytt kontrakt ens om han blir erbjuden 900 000 pund i veckan.

Ward har tidigare i veckan sagt att mediauppgifterna om att Sterling vill lämna Liverpool urartat och blivit "en storm i ett vattenglas."

Men förhållandet mellan agenten och Liverpool FC tycks nu vara värre än någonsin eftersom agenten väljer att slakta Sterlings arbetsgivare offentligt.

"Jag bryr mig inte om det här är dålig PR för klubben eller klubbens situation. Jag bryr mig helt enkelt inte", uttalar han sig.

"Raheem kommer definitivt inte att skriva under ett nytt kontrakt med Liverpool. Han skriver inte på för 700 000 pund, 800 000  eller 900 000 pund i veckan. Han skriver inte under."

"Mitt jobb är att se till att jag gör det som är bäst för mina klienter. Ifall folk säger att jag gör ett dåligt jobb, eller att mina klienter får dåliga råd, betyder ingenting."

Många ex-spelare har de senaste veckorna kritiserat Raheem Sterling och hans agent för hanteringen av kontraktsförhandlingarna.

"Carragher är en idiot. Alla vet det", dundrar Ward.

"Kritik från så kallade experter eller tidigare Liverpoolspelare bryr jag mig inte om. Det är inte relevant."

Ward lägger också skulden på LFC för att förhandlingarna blivit en medieföljetong.

"Varför blev det så? Ingen rök utan eld..."

Aidy Ward utesluter att Raheem Sterlings nästa klubbadress blir Real Madrid, Barcelona eller Bayern München. Han atyder att Chelsea och Manchester City ligger närmast.

"Jag är inte orolig. Jag hade varit orolig om jag tagit beslut som jag inte vetat konsekvenserna av, men alla Premier League-klubbar kommer att bjuda på honom."

*Aidy Ward har via olika sajter och medier förnekat sina uttalanden. Agenten säger till Sky Sports att han tänker "stämma Evening Standard".

Källa: Evening Standard, liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer