FSG håller dörren öppen för en återkomst

Bild till nyheten FSG håller dörren öppen för en återkomst
Liverpools ordförande Tom Werner har lovat att Steven Gerrard alltid kommer att ha en plats på Anfield.

Den legendariska kapten kommer att göra sitt sista framträdande på Anfield mot Crystal Palace idag.

Gerrard ansluter till Los Angeles Galaxy på ett 18-månaders kontrakt men Werner säger att ägarna, Fenway Sports Group (FSG) vill föra honom tillbaka till Liverpool.

Steven kommer att erbjudas en roll i klubben när han bestämmer sig för att hänga upp skorna.

"Jag ser inte detta som adjö," sade Werner till ECHO.

"Jag ser just detta som slutet av ett fantastiskt kapitel för Steven vad det gäller hans karriär i Liverpool.”

"Jag är mycket hoppfull om att Steven kommer att återvända till klubben i en annan roll i något skede i framtiden och hans stora association med Liverpool kommer att fortsätta.”

”Det är sant att jag har talat med Steven om att komma tillbaka. Vi har haft en del diskussioner som kommer att förbli privata men vi ser verkligen att han har en viktig plats i klubbens framtid.”

"Det finns ingen särskild plan. Vi kommer att sitta ner någon gång bara för att prata om vad hans önskemål är, men vi är dedikerade att fortsätta detta förhållande. "

Werner ser Gerrard som den perfekta förebilden och säger att Liverpool måste se till att de dra nytta av hans inspirerande egenskaper framöver.

"Vi är respektfulla, inte bara av hans talanger och erfarenhet, men också hans ärlighet, visdom och integritet", säger Werner.

Vad tycker ni? Bör Liverpool plocka tillbaka Steven Gerrard som ledare i klubben när han avslutat karriären? Logga in och diskutera.

Källa: Liverpool Echo


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer