U21 kryssade i säsongsepilogen

Bild till nyheten U21 kryssade i säsongsepilogen
U21-laget avrundade ligaspelet med att tappa 3-0 till 4-4 mot Norwich i en mycket underhållande match på Anfield.

Hemmalaget hade i stort sett maxutdelning i första halvlek. Tre vackra mål genom Jordan Williams (hörna), Ryan Kent (elegant framspelad av Harry Wilson) och ett långskott från den vikarierande kaptenen Cameron Brannagan.

Samtidigt var Norwich inte ofarliga, men keepern Danny Ward svarade för flera kvalificerade räddningar.

Gästerna från östkusten kom ut som ett helt nytt lag i andra halvlek och chockade Liverpool genom att göra tre mål inom loppet av nio minuter.

Med kvarten kvar att spela fick Norwich en försvarare utvisad för hands i straffområdet och Sheyi Ojo prickade själv in den efterföljande straffen.

Men Josh Murphy, planens bäste spelare, fullbordade sitt hattrick när han fastställde slutresultatet till 4-4.

U21 ligger för närvarande på andra plats i tabellen efter Man United, men kan bli passerade av Chelsea som ligger en poäng bakom och har en match mindre spelad.

Liverpool U21: Ward, Randall, Maguire, Williams, Cleary, Stewart, Wilson (O'Hanlon 77), Brannagan, Yesil (Canos 66), Ojo, Kent. Avbytare: Trickett-Smith, Vigouroux, Hart.