Lallana tror på topp 4

Bild till nyheten Lallana tror på topp 4
Det finns fortfarande en liten chans för Liverpool att sluta på en topp 4 placering. Detta är något som Adam Lallana tror är möjligt.

Adam Lallana tror att Liverpool kan tjäna på att United är i en formsvacka och knipa den fjärde Champions League platsen. I helgen besegrade Liverpool Queens Park Rangers och Manchester United förlorade för tredje gången i rad. Detta ger Rodgers lag nytt hopp inför slutspurten. Med tre omgångar kvar är Liverpool 4 poäng efter United och Lallana tror att detta går att vända på. United möter Palace på bortaplan på lördag och avslutar med två hemmamatcher mot Arsenal och Hull. Mittfältaren tror att Van Gaals lag kommer att tappa fler poäng och säger att Liverpool måste avsluta ligaspelet på bästa sätt. På söndag är det match mot ligamästarna Chelsea på Stamford Bridge.

"Det är inte över än"

"Vi kan sluta på en topp fyra placering men då måste vi ta maximalt med poäng. Vi ska kämpa hela vägen och vi alla vet om att det är möjligt."

På söndag kommer Liverpoolspelarna att göra den klassiska "guard of honour" före avspark. En tradition som Lallana vill följa.

"Chelsea förtjänar att vara mästare. Tabellen ljuger inte och de har varit det bästa laget igenom hela säsongen."

"Man måste respektera detta, oavsett om man gillar det eller ej."

Skador har påverkat Lallanas utveckling negativt sedan han köptes från Southampton i somras. Han tror dock att nästa säsong kommer att blir bättre.

"Försäsongen kommer att bli viktig för mig och jag hoppas att jag blir skadefri. Vi behöver få en mycket bättre start under nästa säsong." Källa: Liverpool Echo


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer