Forwardsköp högsta prioritet

Bild till nyheten Forwardsköp högsta prioritet
Brendan Rodgers vill inte uttala sig om klubbens intresse för Memphis Depay, men hävdar att Liverpool fortfarande är attraktivt för toppspelare även utan Champions League.

"Ni känner mig när det gäller spekulationer kring andra spelare. Grabben är tveklöst väldigt talangfull, men jag kan inte bekräfta det ena eller det andra", svarade Rodgers på frågan om klubben planerar ett köp av holländaren Memphis Depay, 21, från PSV Eindhoven.

"Men det står helt klart att vi behöver fler anfallsvapen till nästa säsong. Vi kommer att kika på en räcka spelare, sedan handlar det om klubben har råd eller om spelarna är tillgängliga."

"Detta är en prioritet för oss och även om vi inte spelar Champions League, vilket inte verkar troligt, så är det fortfarande spelare som vill komma till oss."

"Om vi kan samla krafterna och få in några kvalitetsspelare i sommar, då kan vi starta ett nytt äventyr och förhoppningsvis ta oss tillbaka."

Ett flertal spelare ser ut att vara på väg bort från klubben i sommar och detta inkluderar i allra högsta grad anfallare som Mario Balotelli, Rickie Lambert och Fabio Borini

Brendan Rodgers fick frågan om Mario Balotelli efter 0-0-matchen mot West Bromwich.

"Det var tufft för honom då West Brom låg väldigt djupt med elva spelare bakom bollen. Då har du inte så mycket utrymme som forward. Han var inte särskilt involverad i spelet, men han spelade bra på Wembley och därför fick han chansen igen."

Och avrundade:

"Den naturliga processen för vissa som inte har spelat så mycket på ett par år är att de vill komma vidare."

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer