"Spelarna tror på vårt projekt"

Bild till nyheten "Spelarna tror på vårt projekt"
Philippe Coutinho, Daniel Sturridge – och nu Jordan Henderson. Att nyckelspelare undertecknat nya långtidskontrakt är ett bevis på att de verkligen tror på Fenway Sports Groups och Brendan Rodgers projekt, anser klubbdirektören Ian Ayre.

"Jordans nya kontrakt ger oss ett fint lyft och är ännu ett tecken på att spelarna har stor tro på den riktning som klubben är på väg mot", menar Ayre.

"De känner att de uppnå något här och vi kommer att fortsätta att förstärka truppen under Brendans ledning".

"Jordan är en ambitiös spelare och han tror, precis som vi, att hans ambitioner kan bli infriade i Liverpool. Han gör som Philippe Coutinho och Daniel Sturridhge, som också har skrivit på nya långtidskontrakt under säsongen. Dessa avtal och andra kontraktsförlängningar och nya spelare i sommar är en del av arbetet att ta klubben vidare till nästa steg."

"Jordan ville hela tiden stanna i Liverpool och visade aldrig några tecken på annat under processen. När det gäller kontraktsförhandlingar är det utfallet som är avgörande och inte exakt när det händer. Vi hade en utmärkt dialog med hans representant och vi har kommit fram till ett avtal som både är positivt för spelare och klubb."

"Vi vill investera i laget och vår manager och det handlar om behålla våra egna talanger och utveckla dessa vidare. Vi hoppas att de ska uppnå framgång här med oss i Liverpool", avrundar Ian Ayre. 

Det förväntas också att Jordon Ibe och Martin Skrtel kritar på nya kontrakt inom kort.

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer