Lallana: Jag har inte levererat

Bild till nyheten Lallana: Jag har inte levererat
Adam Lallana är den förste att erkänna att han inte har levererat den här säsongen. "Det är väldigt frustrerande", säger den 26-årige mittfältaren.

Lallana har kört igång med lätt träning efter sin ljumskskada och kämpar för att försöka ta en plats i truppen som åker till Wembley i helgen. 

Landslagsmittfältaren har bara gjort fem mål på 35 matcher sedan övergången från Southampton i somras och han skyller den dåliga säsongen på alla skador.

Adam missade försäsongen på grund av en ledbandsskada i knäet och har haft problem att hitta formen efter det, på grund av nya småskador.

"Det har inte gått bra. Jag startade min Liverpoolkarriär med en skada och har haft en ny på slutet - och flera småskador däremellan."

"Det känns väldigt frustrerande om jag ska vara ärlig. Jag har verkligen inte spelat så mycket som jag hade velat."

"Att bli skadad och missa försäsongen var jobbigt. Det är en viktig period för alla spelare. Men nu siktar jag på att bli fullt återställd i slutspurten och vi har fortfarande chansen att komma fyra och det är något jag skulle vilja vara delaktig i. Sedan har vi förstås FA-cupfinalen."

"Men framför allt ser jag fram emot nästa säsong, att få vara frisk och börja prestera mitt allra bästa."

“I höstas sa vi att målet var att ta oss till en final och vinna en trofé. Vi är fortfarande i den positionen. Liverpool är känt för att ha vunnit en massa titlar och jag tror att det är viktigt att vi för den traditionen vidare."

Källa: Echo


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer