Direkt från BB till Blackburn

Bild till nyheten Direkt från BB till Blackburn
Efter matchen avslöjade Brendan Rodgers att Jordan Henderson drog iväg direkt från BB för att hinna att ta sig an kaptensrollen mot Blackburn på Ewood Park.

Den 24-årige vicekaptenen blev pappa för andra gången igår. Men "Hendo" valde ändå att ansluta sig till den övriga truppen på hotellet i Lancashire-trakten för att sedan guida laget till en semifinalplats på Wembley mot Aston Villa.

"Jordan var tvungen att lämna oss eftersom hans fru väntade deras andra barn häromkvällen. Han hade inte hunnit få så mycket sömn då han kom tillbaka, men han gjorde en suverän insats. En riktig lagkaptensinsats."

"Många spelare hade nog valt att stå över matchen, men han sa: 'Boss, så fort barnet är ute så kommer jag tillbaka. Det står en bil och väntar!"

"Han stannade några timmar med sin unga fru, barn och familj, innan han återvände. Sedan åt han lunch, sov en stund på eftermiddagen och spelade som det anstår en riktig kapten."

Rodgers bekräftade också att klubbens medicinska team nu måste undersöka färska skador på Mamadou Sakho och Daniel Sturridge.

Sakho klev av Ewood Park redan efter 28 minuter, medan Sturridge byttes ut mot Rickie Lambert när fem minuter återstod.

"Vi får se hur det är med Sakho i morgon. Han kände en sträckning i låret, så vi får kolla upp det."

"Daniel Sturridge kände också av något, så vi tog av honom från planen och får checka upp det också under morgondagen."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer