Mignolet: Vi måste fokusera på Rovers

Bild till nyheten Mignolet: Vi måste fokusera på Rovers
Simon Mignolet säger att Liverpool måste fokusera på att vinna omspelet mot Blackburn för att kunna lägga de två tunga förlusterna mot Manchester United och Arsenal bakom sig.

Mignolet fick plocka bollen ur nät fyra gånger på Emirates i lördags och förlusten gör att Liverpool behöver lyckas med något väldigt speciellt för att kunna nå topp fyra. 

Det gör omspelet i FA-cupen ännu viktigare för att rädda säsongen för de röda och Mignolet säger att man måste lägga fullt fokus på matchen istället för att älta det som varit.

"Vi visste att matcherna mot Manchester United och Arsenal skulle bli väldigt viktiga. Vi behövde ta poäng ifrån dem, vilket vi misslyckats med och det är en stor besvikelse", sade Liverpoolkeepern till Liverpool Echo.

"Vi startade inte alls bra mot Arsenal, men sen kom vi in i matchen och skapade några chanser. Tyvärr lyckades vi inte förvalta någon och därefter släppte vi in tre snabba mål, vilket dödade matchen."

"I den andra halvleken spelade vi för vår stolthet. Vi spelade bättre och lyckades reducera, innan vi blev 10 man och släppte in ytterligare ett mål."

"Vi måste gå vidare ifrån det. Vi har en stor match på onsdag och vi måste se till att gå vidare i FA-cupen. Det är vårt fokus nu. FA-cupen är väldigt viktig för oss och vi måste se till att vara förberedda."

"Vi vet vad som är på spel. Det kommer inte bli en enkel match, men vi måste vara redo för Blackburn."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer