Rodgers om Arsenal och skadeläget i truppen

Bild till nyheten Rodgers om Arsenal och skadeläget i truppen
Liverpool reser till London för att ta sig an Arsenal och Brendan Rodgers är helt övertygad om att man kan vinna på Emirates. Daniel Sturridge ser ut att vara helt återställd, Lucas och Lallana är tillbaka, noll rapporterade skador på spelarna som varit iväg på landslagsäventyr – och Jordon Ibe börjar träna i morgon.

"Det är en måste-match och vi måste se till att få med oss någonting därifrån", sa Brendan till den församlade pressen på Melwood.

"Framför allt är det en måste-match för oss när det handlar om att prestera. Senast (mot Manchester United) kom vi inte alls upp på samma nivå som tidigare och dit måste vi hitta tillbaka. Kan vi göra det och göra det vi ska, så har vi alla chanser att vinna."

"Vi är otroligt motiverade inför uppgiften. Vi har förstås stor respekt för Arsenal, men vi ska fokusera på att spela vårt spel." 

Lucas är fullt återställd och kan gå rakt in i startelvan på Emirates. Daniel Sturridge körde också för fullt för första gången idag.

"Vi får se hur han reagerar på det, men det ser lovande ut", tillade Rodgers.

Adam Lallana verkar ha tillfrisknat från sina ljumskproblem och ska träna med truppen i morgon. Klarar han testen så kan han bli involverad i truppen mot Arsenal.

Ingen av spelarna som återvänt från veckans landslagsuppdrag har rapporterat skavanker. Dessutom uppgav Liverpoolmanagern att succéyttern Jordon Ibe kör igång med träningen på långfredagen efter sitt fem veckors långa skadeuppehåll.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer