"Topp 4 är det enda som räknas"

Bild till nyheten "Topp 4 är det enda som räknas"
Daniel Sturridge är optimistisk när det gäller Liverpools chanser att komma högre än fjärdeplatsen den här säsongen. "Men det viktigaste är ändå att vi säkrar en Champions League-plats", säger anfallaren.

Efter 1-0-segern mot Swansea i måndags uttalade sig Brendan Rodgers om att Liverpools fenomenala form kan ta laget ända till andraplatsen.

Daniel Sturridge håller med.

"Men det viktigaste är att säkra fjärdeplatsen och sedan får vi ta det därifrån."

"Fjärdeplatsen känns realistisk för oss, det är vad vi vill uträtta och om vi kan klättra ännu högre vore det perfekt."

Liverpool parkerade på nedre halvan av tabellen vid juletider, men 13 raka obesegrade matcher senare ligger laget bara två poäng efter Manchester United, tre efter Arsenal och fyra efter Man City.

"Vi är inne i en bra period just nu och kommer att jobba ännu hårdare på träningarna framöver. Sedan går vi in till varje match med stark mentalitet och positiv attityd."

"Grabbarna kar kämpat sig tillbaka där vi är nu och det är tack vare allt hårt arbete som vi har lagt ner på träningsfältet."

"Vårt spelsystem fungerar, alla försvarar sig bra. Simon (Mignolet) är riktigt stabil och säker. Det är härligt att se och hoppas att det håller i sig länge."

Liverpool vann elva raka matcher förra våren och Sturridge tycker att känslan är densamma i år.

"Det känns så. Det är samma positiva tankar, vi spelar vårt spel och försöker bryta ner motståndarna och skapa chanser."

"Vi skapar kanske inte lika mycket som ifjol, men det betyder inget så länge vi vinner matcherna", avrundar Sturridge.

Källa: Liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer