''Bänka Sturridge på söndag''

Bild till nyheten ''Bänka Sturridge på söndag''
Dietmar Hamann anser att Daniel Sturridge borde bli bänkad i det viktiga stormötet med Manchester United på söndag. Han ser hellre att Raheem Sterling används i en central position.

Hamann är näste man som ställer sig bakom petningen av Sturridge efter att Jamie Carragher redan förespråkat en ensam Raheem Sterling i en central position under måndagens Sky Sports-sändning.

''Jag blir inte överraskad om vi får se Sterling på topp och Sturridge på bänken'', sa tysken till Liverpool Echo.

''Jag tycker inte att Daniel ser helt återställd ut ännu, jag tror att det hade kunnat vara nödvändigt att ha honom som ett vapen på bänken för den sista halvtimmen och istället påbörja matchen med att låta Sterling trötta ut United-försvaret.

''Tänk tillbaka på matchen i december på Old Trafford. Det var första gången vi fick se Sterling som anfallsspelare. Även om vi förlorade matchen så skapade vi fler målchanser än tidigare under säsongen och han gjorde en stor skillnad. Han har varit fantastisk i den rollen sedan dess.

''Det hade varit en stor signal att bänka Sturridge, men jag bara tror att Sterling kan vara rätt väg att gå''.

Didi Hamann gjorde 283 matcher och 11 mål för Liverpool mellan 1999 och 2006.

Tycker du att Daniel Sturridge borde börja matchen på bänken? Vill du se Raheem Sterling i en central position? Logga in och kommentera kring vilken laguppställning du vill att Brendan Rodgers väljer!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer