''Mycket kvar att jobba för''

Bild till nyheten ''Mycket kvar att jobba för''
Steven Gerrard har under sin skadefrånvaro fått se sina lagkamrater sänka gapet till Champions League-platserna rejält. Nu är laget bara två poäng ifrån spel i Europas finrum nästa säsong - men lagkaptenen säger att det fortfarande är mycket kvar att jobba för.

Gerrard har missat den senaste månaden med en hamstringsskada som han ådrog sig i vinstmatchen mot Tottenham i mitten av februari. Liverpool har tagit tre raka segrar i ligaspelet, däribland mot toppkonkurrenterna Southampton och Manchester City.

''Våra chanser att hamna inom topp fyra har givetvis blivit större genom att vi vunnit de fyra senaste ligamatcherna'', säger 34-åringen till Liverpoolfc.com.

''Samtidigt är vi också medvetna om att vår form inte garanterar oss någonting. 

''Efter att säsongen startade likt en berg- och dalbana handlar nu allt om att säkra en Champions League-plats. Flera andra klubbar kämpar för samma mål.

''Ingen av de övriga kommer göra det lätt för oss, så vi får se till att fortsätta ta poäng. Det är fortfarande en hel del matcher som ska spelas och vi har inte uppnått målet ännu.

''De senaste veckorna har managern fått använda sig av de flesta i truppen och varenda spelare har tagit chansen genom att prestera. 

''Jag har tidigare sagt att en laguttagning aldrig ska vara enkel för en manager och när alla är tillgängliga lär detta utan tvekan bli fallet.''

Stevie G förväntas vara tillbaka i spel till måndagens bortamöte med Swansea.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer