Välgörenhetsmatch för Gerrard

Bild till nyheten Välgörenhetsmatch för Gerrard
Liverpool bekräftar att det kommer spelas en välgörenhetsmatch på Anfield i slutet av månaden som en gest från Steven Gerrard innan lagkaptenen lämnar för spel i USA. Klubbikonen har bjudit in flera storstjärnor och tidigare Kop-favoriter.

Evenemanget har organiserats av Liverpool FC Foundation och kommer att spelas mellan två lag som tas ut av Steven Gerrard och Jamie Carragher.

Gerrard kommer att vara lagkapten för ett av lagen medan Carragher tar på sig samma roll för motståndarlaget. Managers och fullständiga laguppställningar kommer att bli offentliggjorda inom de kommande veckorna.

Det jobbas för fullt med att säkra storspelare till välgörenhetsmatchen och hittills står det redan klart att Luis Suarez, Fernando Torres, Pepe Reina, Dirk Kuyt, Xabi Alonso, Thierry Henry, John Terry och Didier Drogba deltar. Även Alvaro Arbeloa, Ryan Babel, John Arne Riise och Jonjo Shelvey har bekräftat sin närvaro via sociala medier.

Förstalagsspelare som inte är iväg på landslagsuppdrag lär också få speltid, liksom folk från ledarstaben och några av löftena från akademin.

Gerrard lämnar Liverpool i slutet av säsongen och vill avsluta med en speciell match för att ge fansen chansen att se honom tillsammans med några av deras favoriter genom åren - samt samla in pengar för att skänka till Liverpools kommun.

Biljetterna kostar 20 pund och går att köpa via denna länken.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer