Hendo: Vi kan passera Man City

Bild till nyheten Hendo: Vi kan passera Man City
Vicekaptenen Jordan Henderson tror att det är fullt möjligt att Liverpool kan passera Manchester City i tabellen under våren.

Liverpools formtopp under 2015 är häpnadsväckande. Nu skiljer bara två poäng upp till Arsenal på tredje plats i PL-tabellen – sju poäng upp till Manchester City som besegrades storstilat i söndags.

"Det viktigaste är att vi fokuserar på oss själva och ser till att behålla formen och flytet, så får vi se hur lånt det räcker. Men det är fullt möjligt för oss att passera City", säger den 24-årige mittfältsdynamon.

"Vi vill vinna varje match som återstår och jag tror vi kan göra det också. Truppen är tillräckligt stark för det."

Hendo missade som bekant EL-returen i Istanbil i tisdag och var tvungen att ta en smärtstillande spruta i foten för att kunna genomföra matchen mot Man City i söndags. I går tränade han över huvud taget inte alls, för att kunna återhämta sig till onsdagens match mot Burnley.

Ändå lyckades han notera sig för ett drömmål mot Manchester City, det fjärde för säsongen. Själv tycker han att Coutinhos segermål var snäppet snyggare.

"Ibland måste jag vara med disciplinerad i min roll och kan inte följa med i anfallen så mycket som tidigare. Jag måste välja mina tillfällen noggrant. Lyckligtvis valde jag rätt läge att gå med".

"Coutinho är helt otrolig. Han kan nå så långt han vill. Han är likadan på träning som ni ser på matcher. Han jobbar alltid stenhårt och har en suverän mentalitet."

"Han är enormt viktig för oss och har nyligen skrivit på ett långtidskontrakt, något som är stort för klubben. Vi måste se till att han stannar här så länge som möjligt", avrundar han.

Källa: Liverpool Echo


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer