Alla hyllar Coutinho

Bild till nyheten Alla hyllar Coutinho
Philippe Coutinhos vackra segermål mot Manchester City var brassens tredje praktmål på bara några veckor. "Det var ett otroligt skott av en helt magnifik spelare", sa Brendan Rodgers efteråt. Kolla in klipp från fullträffarna.

"Att göra mål från den vinkeln på Joe Hart, som jag räknar som en extremt bra keeper, är fantastiskt".

"Hendersons mål var också helt fenomenalt."

Lagkamraten Joe Allen, som själv svarade för en suverän insats på innermittfältet, stämmer in i hyllningskören.

"Han är bara så bra. Philippes prestationer den senaste tiden har varit otroliga. Han har lyft sitt spel till en ny nivå."

"Jag ser honom varje dag och han visar alltid upp sina kvaliteter, både på träning och i matcher. Han är väldig oberäknelig och kan vända i med bollen kvickt i båda riktningar. Han är tekniskt bra och kan spela i olika positioner och motståndarna har klara problem med att hantera honom."

Det var tredje gången på de senaste sju matcherna som den 22-årige brassen gjorde ett drömmål i Liverpooltröjan. Innan dess hade han bara hittat nätmaskorna två gånger på 31 matcher.

"Philippe har verkligen börjat att leverera efter att han skrev på det nya kontraktet. Det är en fröjd att se honom spela. Han har en lysande framtid här", menade Brendan Rodgers.

"Folk glömmer snabbt att han bara var 20 år när han kom till oss och han befinner sig fortfarande i ett utvecklingsstadium. Han är en sensationellt bra spelare. Han är redan en stjärna i Premier League, men kan bli ännu bättre."

"Philippe representerar ett lag som vill spela teknisk bra fotboll. Han är väldigt ödmjuk och vill hela tiden bli bättre. Han tränar hårt varje dag och lägger ofta in extra träningspass, speciellt skottövningar. Och det har börjat ge frukt, som alla kan se."

Liverpool är nu uppe på femte plats i tabellen, två poäng efter Manchester United och tre bakom Arsenal på tredje plats.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer