Lallana tror på topp 3

Bild till nyheten Lallana tror på topp 3
Efter den viktiga 3-2-segern mot Tottenham tror Adam Lallana att Liverpool kan sikta högre och ta sig in bland topp 3.

"Det var tre väldigt viktiga poäng, och alla kunde se efteråt vad det betydde för oss. Nu är vi bara en poäng efter Tottenham och har allt och spela för. Jag tycker att vi kan sikta högre än en fjärdeplats, åtminstone topp 3", säger Liverpools nr 20 som låg bakom framspelningen till Mario Balotellis segermål sju minuter från slutet. 

"Jag längtade efter att få hoppa in. Atmosfären var fantastisk och vi spelade mot min förre manager som jag har stor respekt för. Matchen böljade fram och tillbaka och kunde ha slutat hur som helst. Det var skönt att komma in och vara med och bidra till att vi vann."

26-åringen är också glad för att Balotelli lyckades göra sitt första Premier League-mål i Liverpooltröjan.

"Det var viktigt för honom. Maria behöver bara fortsätta att jobba hprt och sedan kommer målen eftersom. Vi har en suverän trupp här som börjat att bygga upp momentum".

Lallana berömmer också Lazar Markovic som skötte sig med bravur i sin offensiva mittfältsroll och förstås Emre Can - Man of the match igen.

"Många av de nya spelarna börjar anpassa sig och det ser vi nu på planen. De har varit ifrågasatta tidigare, men det handlar om unga spelare som måste få tid att acklimatisera sig."

Nästa utmaning för Liverpool är lördagens svåra bortamatch mot Crystal Palace i FA-cupens femte runda. 

"Vi fick oss en läxa vid förra besöket, så vi har en del otalt med dom. Det blir en stor match."

Källa: Liverpool Echo


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer