Liverpool FC - Tottenham (3-2)

Bild till nyheten Liverpool FC - Tottenham (3-2)
Liverpool besegrar Tottenham och Mario Balotelli avgör med sitt första Premier League mål i den röda tröjan.

Liverpool öppnade starkt och redan efter 15 minuter kunde Lazar Markovic göra 1-0. Liverpool fortsatte att skapa chanser men Spurs kom successivt in i matchen och Harry Kane kunde trycka dit kvitteringen i den 26' minuten.

Liverpool var centimeter från att utöka ledningen strax innan halvtid då Sturridge vackert klackade i stolpen från nära håll.

Den andra halvleken började bra för Liverpool och Sturridge dansade fram i Spurs straffområde, innan han fälldes utav Rose och domare Dowd dömde straff. Gerrard, som övrigt stod för en ganska svag insats, satte säkert dit bollen i det högra hörnet.

Dock skulle det inte ta lång tid innan Totteham kvitterade igen. En frispark utanför straffområdet ledde till att Dembele, framspelad av Kane i misstänkt offsideposition, kunde peta in bollen.

Gerrard byttes ut i den 68' minuten och in kom Lovren vilket betydde att Can flyttades upp till mittfältet. Sedan fick målskytten Markovic ge plats för Adam Lallana och Daniel Sturridge istället för Balotelli.

Två byten som gav maximal effekt då Lallana i den 83' minuten spelade fram Balotelli, som avgjorde matchen med sitt första Premier League mål för Liverpool. Matchen slutade 3-2 och Liverpool kommer allt närmare topp fyra.

Matchen var ganska så tuff och hela nio gula kort delades ut.

Ibe imponerade ännu en gång från högerkanten och spelade med stort självförtroende. Även Emre Can förtjänar att nämnas som potentiell kandidat till matchens lirare.

Vem är din matchens lirare? Kommentera nedanför!