Rodgers väldigt nöjd efter matchen

Bild till nyheten Rodgers väldigt nöjd efter matchen
Brendan Rodgers tyckte att mannarna gjorde en bra match och hade i stort sett bara beröm att dela ut efteråt. Liverpool klättrade upp till sjunde plats i tabellen, fyra poäng från en Champions League-plats.

Liverpool tog en stabil seger hemma mot West Ham och slutresultatet blev 2-0, efter mål från Raheem Sterling och Daniel Sturridge.

"Det var fint för honom", sade Rodgers till Liverpools officiella hemsida om Sturridges mål. "Han har varit borta länge och jobbat väldigt hårt. Nu handlar det om att använda honom hans speltid på bästa sätt. Han har under de senaste åren visat att han är otrolig runt och i straffområdet."

"Vid målet är det hans första touch och styrka på båda sidorna. Ett härligt mål och jag är glad för hans skull."

"Vi visste att matchen skulle bli tuff efter 120 minuter i veckan. West Ham har gjort det bra den här säsongen, men efter väldigt fysiska första 15-20 minuter lyckades spelarna börja spela."

"I andra halvlek hade vi bra kontroll på matchen. Vi låg bra i våra positioner, gjorde våra mål och kunde kanske gjort några till. Jag är väldigt nöjd."

"Vi skapade ett bra hot framåt när Sturridge och unge Jordon Ibe kom in. Offensivt såg det bra ut positionsmässigt och vi spelade med väldigt bra taktisk disciplin. Defensivt hanterade vi pressen väldigt disciplinerat. Jag tycker att Sakho var fantastisk idag - väldigt aggressiv och stark - tilsammans med Skrtel. Båda var bra."

"Simon Mignolet skötte det bra i straffområdet och var ute och vann dueller i luften, vilket behövdes idag."

"Laget stod upp bra, pressade starkt och vi fick betalt för det. Det var en riktigt bra match."

"Jag tycker att Adam Lallana var briljant idag, unge Coutinhos två assist var fenomenala. Raheem är en otrolig talang och det var ett bra avslut av honom."

"Unge Jordon Ibe, Alberto Moreno - det är spelare som utvecklas och bara blir bättre och bättre."

"Jordan och Lucas Leiva var briljanta i deras defensivare, kontrollerande roller. De tre där bak och målvakten var strålande."

"Jag är väldigt exalterad av hela kollektivet - det är talang rakt igenom hela laget, unga spelare som utvecklas väldigt fort. Det är härligt att se."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer