Sturridge: En härlig känsla

Bild till nyheten Sturridge: En härlig känsla
Fem långa månader av skador och rehabilitering. Men bara tolv minuter in i comebacken låg bollen bland nätmaskorna igen. Daniel Sturridge is back!

Den 25-årige anfallaren ersatte Lazar Markovic i den 68:e minuten. 

I den 80:e tog han emot en fin passning från Philippe Coutinho - brassens andra assist i matchen - kontrollerade bollen och avslutade distinkt bakom Hammers-målvakten Adrian. 

Back with a bang! Med litet flyt hade Sturridge kunnat göra ytterligare något mål.

"Det var en härlig känsla att få hjälpa mina lagkamrater att ta tre nya poäng. Det är det viktigaste, att få vara med därute och hjälpa laget att vinna matcher."

"Passningen från Coutinho var suverän. Vi har ett bra samarbete; han känner till mina löpningar och jag vet vilka passningar han gillar att slå. Han gör mitt jobb lättare."

"Jag visste att bollen skulle komma, så det var mest en fråga om att kontrollera den och få den på mål."

Sedan Brendan Rodgers ändrade till 3-4-3 i mitten av december har Raheem Sterling vikarierat som anfallare och Sturridge är imponerad över 20-åringens utveckling.

"Han har gjort det suveränt bra. Raheem jobbar hårt och jag är stolt över honom, som en storebror. Jag hoppas att han fortsätter att jobba hårt, för han utvecklar sig varje dag. Han lär sig snabbt, men står hela tiden med båda fötterna på jorden."

"Den senaste tiden har vi visat att vi är redo för att fightas i varje match. Vi har spelat ut en del kvalitetslag på vägen, men inte fått med oss de resultat som vi hade förtjänat."

"Vi lyckades även hålla nollan och Simon (Mignolet) gjorde en stark insats och dominerade i luftrummet. West Ham är väldigt farliga på fasta situationer, så det var imponerande av honom."

Närmast väntar omspel i FA-cupen mot Bolton på onsdag kväll.

"Jag har en hel del kärlek för Bolton för vad de har gjort för mig (Daniel var utlånad från Chelsea till Bolton våren 2011). Bolton kommer alltid att finnas i mitt hjärta, men jag ser fram emot att få göra mål igen och hjälpa mitt lag till seger."

"Vi är redo. Det är en viktig match eftersom vi verkligen vill avancera i cupen", avrundar nummer 15.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer