Så ska Coutinho göra fler mål

Bild till nyheten Så ska Coutinho göra fler mål
Philippe Coutinho har lagt in extra träningspass för att förbättra målskyttet.

"Det finns alltid saker att förbättra och jag har jobbat hårt för att vara till ännu större hjälp för laget och jag jobbar också för att bli en bättre målskytt, då det är en del av min roll i laget. Jag förväntar mig att bli bättre på dessa områden", säger den 22-årige brasilianaren. 

"På träningarna har jag jobbat med specifika uppgifter tillsammans med tränarstaben, för att förbättra avslutningarna. När jag har möjlighet stannar jag även efter de ordinarie träningspassen och kör extra och då fokuserar jag framför allt på skottprecision."

Philippe har också studerat videos av sin idol Ronaldinho. 

"Jag vill inte direkt kalla det för studier. Jag gillar att titta på fotboll, precis som alla andra. Jag gillar att se Ronaldinho spela så jag tittar på klipp för att få inspiration. Ibland kollar jag på videos av mig själv också, för att se vad jag har gjort bra och vad jag kunde ha gjort bättre."

"Jag har känt mig väldigt inspirerad den senaste tiden eftersom laget spelar bra igen. Det är otroligt viktigt, för alla blir bättre individuellt när laget fungerar. Vi visar bra form för ögonblicket och vi kommer att få fler chanser att visa det i matcherna framöver."

Coutinho har gjort 10 mål på 80 matcher för Liverpool.

Källa: Liverpoolfc.com


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer