Rodgers: Vi var bättre, men...

Bild till nyheten Rodgers: Vi var bättre, men...
"Jag är mycket stolt över spelarna", sa Brendan Rodgers efter cupförlusten mot Chelsea. "Sett över två matcher var vi det bättre laget, men i slutändan måste du klara av att ta dig till final."

Liverpoolmanagern menade att Chelsea räddades av sin belgiske målvakt Curtois.

"Det blev aldrig så många chanser till något av lagen, men i första halvlek skapade vi tveklöst tillräckligt för att göra några mål. Men deras målvakt gjorde några väldigt avgörande räddningar och till syvende och sist var det han som såg till att de tog sig till final och inte vi."

"Jag är stolt över spelarna. Vi är såklart besvikna, men Chelsea var i toppform när de kom till Anfield förra veckan och vi var strålande och borde ha vunnit den matchen."

"Vi var väldigt, väldigt bra också ikväll. Vi hade flera unga spelare därute som jobbade sockorna av sig och nu måste vi ta nästa kliv, försöka komma vidare och vinna en trofé."

Chansen finns fortfarande - FA-cupen och Europa League.

"Matcher som denna bidrar till utvecklingen av våraspelare. Vi gjorde allt i vår makt för att ta oss till final, men vi var inte tillräckligt kliniska framför mål."

"Förlusten är smärtsam, för vi har lagt ner en enorm insats i båda matcher. På slutet kunde du se att det inte fanns mer krafter kvar i benen. Vi hade inte mer att ge."

"Vi spelade 3-4-3 och ändrade till en diamant i förlängningen för att försöka skapa mer press. Men för att bli framgångsrika måste vi klara av att ta förluster som dessa och gå vidare", avrundade Rodgers.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer