''Fortfarande saker att förbättra''

Bild till nyheten ''Fortfarande saker att förbättra''
Brendan Rodgers anser att Liverpool fortfarande har saker att förbättra trots lagets förändring under de senaste veckorna.

''Vi har fått tillbaka vår identitet som funnits inom laget under två års tid'', sa Rodgers till Liverpools officiella hemsida efter matchen.

''Man kan säga att vi inte nådde upp till vår normala nivå under de första fyra månaderna av säsongen - något som vi var tvungna att förändra. 

''Vi förändrade spelsystemet i mötet med Manchester United, och även om vi förlorade matchen såg jag tillräckligt i vårt spel och dynamiken inom laget som bevisade att det kunde vara ett steg framåt för oss.

''Det har varit en hel del hårt jobb, spelarna har anpassat sig till det nya arbetssättet och presterat väldigt, väldigt bra. 

''Du försöker alltid att leta efter saker och ting som kan förbättras - hur bra det än går för stunden. Det är utmaningen med att jobba med unga spelare.

''Laget och gruppen har mycket att förbättra, men vi bygger för framtiden och har gjort stora framsteg.

''Vi hade det tufft i början av säsongen men just nu är laget starkt defensivt och spelar fantastisk fotboll. Det är lättande, men vi måste fortsätta förbättra oss.''

Liverpool tog sin tionde seger i Premier League den här säsongen när Aston Villa besegrades med 2-0 på lördagen - och man kan tacka Simon Mignolet för trepoängaren. 

''Vi satsar fortfarande på att ta en Champions League-plats. Det är ett ungt och spännande lag.

''Vi kanske borde ha gjort ett eller två mål till i dag, men det var en tuff match och vi tog oss igenom den.

''Jag tycker att Simon var fantastisk. Han hade inte jättemycket att göra, men han stod för två otroliga räddningar när det behövdes. 

''Det var skönt att se hur dominant han var och hela laget som helhet försvarade sig bra. Men jag var särskilt glad för honom eftersom han fått motstå en del kritik. Han var fantastisk.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer