Rodgers: Sturridge behöver tid

Bild till nyheten Rodgers: Sturridge behöver tid
Daniel Sturridge närmar sig comeback, men managern Brendan Rodgers anser att det krävs tid och tålamod innan anfallsstjärnan är tillbaka i gammalt gott slag.

"Folk måste vara realistiska när det gäller Daniel", menar Rodgers. "Det måste få ta tid. Först måste ha se till att bli fullt frisk och lyckligtvis är han en naturligt fit fotbollsspelare."

"Han visade förra året att han komma tillbaka utan att han kunde delta så mycket under försäsongen - och han gjorde det mycket bra. Men det handlar om att han både måste vara redo för match och fotboll och det kommer att ta lite tid."

"Men bara det att ha honom tillbaka på planen kommer att bli ett lyft för hela laget, eftersom han utgör ett hot mot alla motståndare."

Sturridge har inte spelat sedan 3-0-segern på White Hart Lane mot Tottenham i slutet av augusti på grund av återkommande lårskador.

"Vårt jobb har handlat om att hitta en lösning för Daniel. Vi har kallat in experter från olika delar av världen, så nu hoppas vi att det ska hjälpa honom att hålla sig frisk under längre perioder. Låt oss hoppas på att det blir så."

"Skadehistoriken gör det svårt att sätta ett bestämt datum för comeback. Han är tillbaka här nu och arbetar hårt för att komma tillbaka. Förhoppningsvis kommer allt jobb vi har lagt ner att löna sig både för klubben och för Daniel på lång sikt."

Källa: Liverpool Echo


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer